Nyheder

Udgivelse af ”Tro, Stress og Depression”

 

Nu udgives bogen ”Tro, Stress og Depression – i verdens lykkeligste land

 

Bogen udgives den 22. maj mellem kl. 11:11 og 18:04

Det er på breddegrad 57,065 længde 9,8895

ALLE, der har lyst, er velkomne!!

Til orientering, -stedet er ikke i den lokale boghandel.

Det er dér -på østsiden, hvor Lindholm Å munder ud i Limfjorden, -ét af mine yndlingssteder.

Når jeg sidder på bænken dér og retter blikket ned på de rå sten og de algebegroede betonklodser med jernstænger strittende i alle retninger, der nødtørftigt udgør kystsikringen, så ser jeg skvulp af gammelt bras og rigelige mængder af opskyllet affald. Affald der kan symbolisere diagnosen, det forliste forhold, misbruget og de bristede illusioner om det perfekte og kontrollerbare liv, affald som vi hver især kender til på forskellig vis.

Hvis jeg derimod prøver at læne mig lidt frem, løfter blikket, strækker mig og kigger op og ud over de åbne og endeløse vidder så kan jeg få øje på noget af alt det smukke og fantastiske, det der giver tro, håb og mening, og som åbner sindet imod horisonten og drømmene.

Dér på brinken ved hjørnet af Lindholm Å og Limfjorden vil jeg gerne invitere dig til bogudgivelse. Der vil være lidt at tygge på og skylle ned med.

Bogen kan købes på dagen for 195 kr. -Så er den altså også signeret😉

Mandag den 22. maj om morgenen, bliver der udtrukket én vinder af bogen ”Tro, Stress og Depression” blandt alle dem der “synes godt om” på bogens Facebook side.

Del gerne bogens side ud til jeres netværk, det vil jeg være taknemmelig over.

I tilfælde af elendigt forårsvejr mødes vi i teltet lige efter KKL´s -Kano og kajakklubbens klubhus, på grusvejen ned langs åen.

Adressen er, Thistedvej 112, 9400 Nørresundby.

Da der ikke er offentlige parkeringspladser i nærheden, har jeg allieret mig med ”parkeringsvagten” ved Lindholm kirke. Kirken ligger på modsatte side af Thistedvej, lige overfor stien der parallelt med åen går ned til fjorden.

Parkeringspladserne er tilgængelige, ifølge aftale med Mette, der er sognepræst i Lindholm Kirke.

Har du ikke lejlighed til at kigge forbi i løbet af dagen og evt. købe bogen der, kan den bestilles direkte via hjemmesiden: http://www.claussøndergaard.dk

Eller via linket her: https://www.facebook.com/bogenomstress/

Der er ligeledes muligt at købe eller bestille den hos din lokale boghandler.

Bogens nummer er; ISBN 978-87-7190-423-9

Vel mødt!!

Claus O Søndergaard.